Vegetable Garden Plot

Reply to gardening topic Page 1 of 1
Snapshot bug
Author Message
Reply with quote
Post Snapshot bug 
I LOVE this feature! And it works fine with two of my gardens, but the third it just doesn't want to capture. It's supposed to look like this:
http://1.bp.blogspot.com/_W3t-RLndvHw/Sq0wgInBKHI/AAAAAAAAAAM/JE12Z_kzdDA/s1600-h/PeaPatchPlan.bmp

But when I use the Snapshot feature with that garden and look on my account page (link here: http://www.plangarden.com/garden_pics/index.php), all I see is a square foot grid empty but for the bottom foot or less of one bed along the top of the image.

I've retried this multiple times ~ after moving the garden around in the Plangarden editor; after loading a different garden, taking an accurate Snapshot of that one, then going back to try this garden again; after opening everything in new windows; etc. Only thing I haven't tried yet is logging out and back in ~ might do that next.

Anyone have any idea how I can fix this?

Thanks in advance,
Linda

View user's garden forum profile Send Garden forum private message
Reply with quote
Post No snapshot created 
I will take a look at this tomorrow and let you know if I find anything.

View user's garden forum profile Send Garden forum private message
Display posts from previous:
Reply to gardening topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this vegetable garden forum
You cannot reply to topics in this vegetable garden forum
You cannot edit your posts in this vegetable garden forum
You cannot delete your posts in this vegetable garden forum
You cannot vote in polls in this vegetable garden forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum